Στα πέριξ της Ριζούπολης

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για ακόμη μία φορά οι Απολλωνιστές, που την Κυριακή (12/03) διοργανώνουν την 8η εθελοντική αιμοδοσία.

Την πρώτη συγκέντωση προγραμματίζει η υπό σύσταση Λέσχη Φίλων Απόλλων Σμύρνης «Ελαφρά Ταξιαρχία» για τα μέλη και τους φίλους της ομάδας.

Ανακοίνωση εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας Apollonistis.com το Σωματείο «Αναγέννηση» μετά την νίκη της ομάδας μας στην Σπάρτη. Να θυμίσουμε ότι το Σωματείο είχε οργανώσει αυθημερόν εκδρομή για το ματς.

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Λέσχη Φίλων Απόλλων Σμύρνης ¨Ελαφρά Ταξιαρχίᨻ με την οποία καλεί την διοίκηση του Ερασιτέχνης και της ΠΑΕ να βρούν λύση

Οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με την ονομασίας Basso Rango αμέσως μετά την εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας, εξέδωσαν μέσω της ιστοσελίδας τους, ανακοίνωση όπου απευθύνονται στην ΠΑΕ.

Μια νέα σελίδα στο facebook άνοιξε, για τους Απολλωνιστές που θέλουν να στοιχηματίσουν χωρίς χρήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Βράβευση για την εταιρία που χρηματοδοτεί την ομάδα ποδοσφαίρου στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ο Λέσκοτ ήρθε στην πατρίδα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ…συναντά λοιπόν τον Μελισσανίδη όπου ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος! Ο Χρήστος Ζωίδης σκιτσάρει στο sdna.gr την συγκυρία της έλευσης του Άγγλου αμυντικού στην «Ένωση»!

Τελευταία Νέα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση απόκτησης του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες. Ο Αργεντίνος σουπερ σταρ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία και η άφιξη του...

Social Media

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial