Τμήματα Υποδομών

Με ανακοίνωση ο Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό ότι οι ακαδημίες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης θα λειτουργήσουν στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Κολημβητήριο της Γκράβας «Αντώνης Τρίτσης».

Την αλλαγή στέγης των ακαδημιών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα αποφάσισε η διοίκηση του τμήματος.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών των τμημάτων υγρού στίβου του Απόλλωνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κολύμβησης – πόλο Θοδωρής Μπερδές ο οποίος έχει καταγωγή από την Σμύρνη σε συνέντευξη στο Planet Apollon

Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ξεκινάνε οι εγγραφές για τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Απόλλων Σμύρνης, στα νέα γραφεία του τμήματος Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ (κτίριο κλειστού κολυμβητηρίου, είσοδος από λεωφόρο Σπύρου Λούη).

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γαλατσίου η γιορτή του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης για τις ακαδημίες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οι ακαδημίες υγρού στίβου του Απόλλων Σμύρνης προσκαλούν 3 τυχερούς να γνωρίσουν τα μυστικά της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης στην πισίνα του καταπράσινου Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στα πλαίσια της ανάπτυξης νέων αθλητικών τμημάτων,

Τελευταία Νέα

Ο 29χρονος εξτρέμ από το Κονγκό δοκιμάζεται στην Βουλγαρία από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζονται οι προπονήσεις του Απόλλωνα, καθώς σε αυτές...

Social Media

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial