Ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά στον Απόλλωνα δήλωσε αποκλειστικά στο planetapollon ο Ιγκόρ Ανγκούλο. Ο Βάσκος γκολτζής τόνισε πως πρώτη του επιλογή είναι να μείνει στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Απολλωνιστές για την στήριξη τους προς το πρόσωπο του.

 

Για την σεζόν που πέρασε: «Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία ήταν πολύ ωραία. Ήταν ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο που μου άρεσε περισσότερο, δηλαδή σημειώνοντας γκολ. Πιστεύω ότι ήταν δύσκολο να ξεπεράσουμε τον Ηρακλή και την ΑΕΚ, όμως πετύχαμε τον στόχο μας να τερματίσουμε στην τρίτη θέση και πιστεύω ότι διοικητικά έχουμε την ικανότητα να ανεβούμε κατηγορίες.»

 

Για τα σχέδια του εν όψει της νέας χρονιάς: «Αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα σχέδιο. Το μόνο πλάνο που έχω είναι να κάνω τις διακοπές μου, να είμαι ήρεμος, να ξεκουραστώ. Η χρονιά ήταν πολύ μεγάλη και τώρα είναι σειρά μας να ξεκουραστούμε. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα δω τις προτάσεις που θα έρθουν. Η πρώτη μου επιλογή, όμως, είναι να μείνω στον Απόλλωνα. Μου άρεσε αυτή η χρονιά και θα μου άρεσε να έμενα εδώ.»

 

Για τους φιλάθλους του Απόλλων είπε: «Από την αρχή μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία και τους ευχαριστώ πολύ. Η στήριξη τους έγινε αισθητή όταν βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή χρονιά και για αυτούς, γιατί η ομάδα τους χρειάζεται.»