Ματαίωση του IzmirU12 Cup

Ματαίωση του IzmirU12 Cup

Είδηση βόμβα έσκασε πριν απο λίγες ώρες και είμαστε εδώ να σας πληροφορήσουμε πρώτοι.

Δυστυχώς, ενώ η ομάδα των παμπαίδων του Απόλλωνα πρώτη απέσυρε την συμμετοχή της απο το τουρνουά που θα γίνει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Σμύρνη, ανακοινώθηκε η οριστική ματαίωσή του.Οπως σας είχαμε πει όλα ήταν έτοιμα για να ταξιδέψουν σήμερα βράδυ απο το Ελ. Βενιζέλος οι παμπαίδες μας.Ο λόγος ακύρωσης είναι ευκολονόητος για όλους.Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, οι διοργανωτές του τουρνουά χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσαν την ακύρωση του τουρνουά για τα παιδία, κάτι απολύτως φυσιολογικό.Να σημειωθεί επίσης ότι πριν από κάτι εβδομάδες και συγκεκριμένα την 13η του Μαρτίου,είχε ξεσπάσει ακόμα μια τρομοκρατική επίθεση, στην Τουρκία αυτή την φορά, και συγκεκριμένα στην Ανκάρα,βρίσκοντας τραγικό θάνατο πολλοι αθώοι άνθρωποι ανάμεσα στους οποίους ο πατέρας του γνωστού ποδοσφαιριστή Umut Bulut, ο οποίος γύρναγε από αγώνα που αγωνιζόταν ο γίος του.Η απόφαση αυτή ξαναλέμε πάρθηκε τελευταία στιγμή και όπως είναι λογικό επικρατεί θλίψη απο τα παιδία γιατί η συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά είναι για κάποιους όνειρο ζωής,αλλά με τέτοια θέματα  δεν παίζουμε και δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει ο κόσμος, πολλές απογοητεύσεις μας περιμένουν.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση και απο τον ερασιτέχνη

«Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στο αεροδρόμιο και το Μετρό των Βρυξελλών του Βελγίου, τα εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας, καθώς και οι περιορισμοί μετακινήσεως των πολιτών, ανάγκασαν τους διοργανωτές του «IZMIR CUP 2016 – U12» να αποφασίσουν τη ματαίωση του ΤΟΥΡΝΟΥΑ και την τέλεσή του σε μεταγενέστερο χρόνο, υπό τις αναγκαίες συνθήκες ασφαλείας. Κατά τα λοιπά οι δραστηριότητες του τμήματος θα συνεχισθούν κανονικά.»

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

«AFTER the terror blasting in Brussels, Europan football clubs have decided not to send their teams to our tournament. The authorized people of clubs announced that especially the parents of the kids rejected to send their children. For this reason, our International İzmir U12 tournament which was really «well prepared» has been postponed to another date. »