Ανεβαίνει Επίπεδο ο Απόλλων!

Ανεβαίνει Επίπεδο ο Απόλλων!

Νέο Πούλμαν, Επέκταση Γραφείων και Δυνατές Ακαδημίες τα Επόμενα Βήματα του Απόλλων.

Πλάνα ανάπτυξης και αναβάθμισης κάνουν στον Απόλλωνα,προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει στα σαλόνια της SuperLeague. Τα νέα γραφεία του Απόλλωνα δείχνουν την ξεκάθαρη πρόθεση να μπει η ομάδα σε μια νέα εποχή, με στόχο πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Μια απο αυτές είναι η παραγγελία ενός καινούργιου πούλμαν που θα είναι στη διάθεση της ομάδας σε 5 μήνες. Το λεωφορείο αυτό θα κατασκευαστεί από εταιρεία που έχει κατασκευάσει λεωφορεία μεγάλων Ευρωπαϊκών Ομάδαων όπως της Barcelona και αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η επέκταση των γραφείων της ΠΑΕ στον απέναντι χώρο.

Όσο αφορά της Ακαδημίες στόχος είναι να δημιουργηθεί μαι γερή βάση νεαρών παιχτών που θα μπορούν να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα. Επίσης, θα υπάρξει ένα δίχτυο με συνεργαζόμενες ομάδες της Αθήνας, όπου με τεχνογνωσία της «Ελαφρά Ταξιαρχίας» θα αξιολογούνται και θα αξιοποιούνται καλύτερα οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Φωτεινόπουλος είναι μπασκετμπολίστας της ομάδας του Παιδικού του Απόλλωνα, μαθητής λυκείου και τεράστιος φαν της Ελαφράς Ταξιαρχίας! Επίσης ασxoλείται ερασιτεχνικά με το editing.