Άρθρο του Δημήτρη Αθανασέκου

Με 2η συνεχόμενη νίκη απάντησαν οι γυναίκες του Απόλλωνα. Αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Γέρακα με 3-0

 

Το σκόρ στα σετ 25-20, 25-17 και 25-20.

Οι μπλέ αμαζόνες ξεκίνησαν αγχωμένες δίνοντας χώρο στον αντίπαλο να προηγηθεί με 18-14. Εκεί το σέτ γυρισε με την είσοδο της Αργυρού και με προσεκτική διαχείριση οι μπλέ έκαναν ένα γρήγορο 11-2 και προηγήθηκαν στα σετ με 1-0.

Στο 2ο σετ οι Απολλωνίστριες επικράτησαν εύκολα με την Παπαμιχάλη να τελειώνει φάσεις απο τα άκρα και την βενιαμίν της ομάδας Ιωάννα Παλαδά να παίρνει 2 εξαιρετικούς άσσους στο σέρβις. Ανεβαίνει σταθερά σε απόδοση η Λυδία Βλαβιανού απο παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στο 3ο σετ οι κυρίες του Απόλλωνα πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους και ο Παύλος Μαναριώτης δοκίμασε διαφορετικά σχήματα δίνοντας χρόνο στα περισσότερα κορίτσια.

Η διάρκεια του παιχνιδιού ήταν 77 λεπτά και ενα ακόμα τρίποντο προστέθηκε στη συλλογή μας δίνοντας ώθηση για τη συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ανανεωμένη ομάδα του Τυφώνα.

 

  • Δείτε φωτογραφίες από το φακό του Βαγγέλη Ζαρδή πατώντας ΕΔΩ
Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.