Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Σπύρου Σταθούλη για την θέση του προπονητή της ομάδας Μπάσκετ. Παράλληλα η διοίκηση του Γ.Σ Απόλλων ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Χαντζή για την συνεργασία με τον σύλλογο. Το «ντεμπούντο» του Σταθούλη με την μπλε φόρμα θα γίνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (Κυριακή 6/11- 17:00).

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το τμήμα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Σπύρου Σταθούλη στην τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας. Ο Σπύρος Σταθούλης έχει θητεύσει σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών όπως Λιβαδειά, Αγία Παρασκευή, Ιωνικό ΝΦ και Παγκράτι, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Χατζή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογό μας, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.»

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.