Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης – Νίκη Αμαρουσίου 3-1

Το κλειστό της Ριζούπολης είναι πραγματικό «κάστρο» και δεν πρόκειται να περάσει καμία ομάδα. Αυτό έδειξαν για ακόμη μια φορά οι «Μπλε Αμαζόνες» του Απόλλωνα. Τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη επικράτησαν της Νίκης Αμαρουσίου με 3-1 σετ και έφτασαν τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Στο πρώτο σετ τα μπλε κορίτσια δεν μπήκαν καλά με αποτέλεσμα η Μαρουσιώτισσες να πάρουν το σετ με 13-25. Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή. Μάχη πόντο-πόντο και τελικά τα κορίτσια μας, πήραν το σετ με 27-25. Με ανεβασμένη ψυχολογία και με το ίδιο πάθος οι κυανόλευκες πήραν «σβάρνα» τις αντίπαλες τους, φτάνοντας στην ανατροπή στα σετ με σκορ 25-17. Ο ρυθμός δεν άλλαξε, τα κορίτσια μας πήραν από αρχή διαφορά στο σκορ, πήραν το τέταρτο σετ 25-21 φτάνοντας έτσι σε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με τον Απόλλωνα.

14938305_10210465793458592_8807609792692939399_n

Την Δευτέρα 14/11 στις 21:45 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Βάρης «Ο Αναγυρούς» στο κλειστό της Βάρης.

apotelesmata

Σύστημα διεξαγωγής (ΑΝΟΔΟΣ)

Μετά τη λήξη και του δεύτερου γύρου, οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου προκρίνονται στην τελική φάση. Εκεί θα αγωνισθούν η πρώτη με την τέταρτη και η δεύτερη με την τρίτη, μέχρι να συμπληρώσει μια από τις δύο ομάδες τρείς (3) νίκες, λαμβανομένων υπόψη των μεταξύ τους αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνισθούν για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας και δευτεραθλήτριας, μέχρι να συμπληρώσει μία από τις δύο ομάδες τρείς (3) νίκες, λαμβανομένων υπόψη των μεταξύ τους αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου. Πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο αγώνα θα έχει πάντοτε η ομάδα με την ανώτερη βαθμολογική θέση στην κανονική περίοδο, από το γήπεδο της οποίας ξεκινούν οι μεταξύ τους αγώνες. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας με την ανώτερη βαθμολογική θέση. Η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια ομάδα της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα αγωνίζονται  στη Β΄ Εθνική κατηγορία – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α΄ ομίλου.

Photo: Βαγγέλης Ζαρδής

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.