ΑΟ Αθλοπαιδιών ΚΩ – Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης 0-3

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση η Ανδρική ομάδα βόλεϊ έφυγε με νίκη από την Κω. Οι νησιώτες δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντισταθούν στην ομάδα του Τάσου Κουμπλή. Η «Μπλε Αεροπορία» ήταν καταιγιστική καθαρίζοντας τον αγώνα σε σχεδόν μια ώρα! Μάλιστα το πρώτο σετ το καθάρισε σε 16 λεπτά! Τα σετ: 15-25, 20-25 και 9-25.  Μετά την αναμέτρηση η αποστολή λίγο πριν αναχωρήσει για την Άθηνα και με «σύμμαχο» τον καλό καιρό έκανε βόλτα στα όμορφα σοκάκια της πόλης.

Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης (Κουμπλής): Τσαλικιάν – Μανιάτης – Χριστοδούλου – Γεωργίου – Λένας – Σαμαντάς – Χατζηκάλφας (λ) – Σασάτη- Κατσαούνης – Ανάγνου – Φραγκιαδάκης – Καρράς (λ)

%ce%b2%ce%bf%ce%bb_%ce%b1%ce%bd%ce%b4_2

Για την δεύτερη αγωνιστική της Α2 του Α΄Ομίλου – 2ου Υποόμιλου ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Γ.Σ Δραπετσώνας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/11 στις 19:00 στο κλειστό της Ριζούπολης.

volleyadron

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.