Σιώμος: «Πάμε Απολλωνάρα!»

Σιώμος: «Πάμε Απολλωνάρα!»

Ο αγώνας κόντρα στην Αγία Παρασκευή ήταν τελικός για τον Απόλλωνα. Οι παίκτες του Σπύρου Σταθούλη μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν ότι έπρεπε να φύγουν θριαμβευτές από το κλειστό του Κοντόπευκου. Ο 23χρονος Σέντερ Σταύρος Σιώμος και επί σειρά ετών αθλητής του συλλόγου από τα τμήματα υποδομής μιλώντας στο Planet Apollon δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να πω ότι ήταν πολυ σημαντικη νίκη! Δώσαμε οτι είχαμε, όλες μας τις δυνάμεις, ψυχολογικές και σωματικές γιατί ηταν αγωνας διχως αύριο και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε αγώνα! Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και η διαφορα στο τέλος θα μπορούσε να ηταν μεγαλύτερη! Την επόμενη Κυριακή έχουμε ένα δυνατό ματς στην Ριζούπολη με την Ερυθραία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πάμε Απολλωνάρα!»

 

Photo: Βαγγέλης Ζαρδής

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.