Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ συνέχισε την προετοιμασία της, το τριήμερο που μας πέρασε (2-4 Δεκεμβρίου), στο Ηράκλειο της Κρήτης, φιλοξενούμενη του ΟΦΗ.
Μετά από αρκετές εβδομάδες προπονήσεων, οι παίκτες της ομάδος μας είχαν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να δουλέψουν ακόμα πιο εντατικά και σε θέματα τακτικής ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 αμέσως μετά τις γιορτές (8 Ιανουαρίου).

Τα φιλικά παιχνίδια και οι κοινές προπονήσεις με την ομάδα του ΟΦΗ, έγιναν στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου (ένα την Παρασκευή το βράδυ, δύο το Σάββατο και άλλα δύο την Κυριακή) και όπως αναμενόταν έδωσαν την δυνατότητα στον προπονητή μας Γιάννη Κατρουτζανάκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

1foto-apollon-polo-216-17

ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά):

Ζάχος Αφρουδάκης, Αδάμ Τούλης, Στάθης Χατζηστεφάνου, Ευγένιος Λάλας,
Παναγιώτης Λάζαρης, Ηλίας Λάλας, Γεράσιμος Ματαράγκας, Λεωνίδας Μαυρωτάς

ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά):
Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Ψαρρέας, Νίκος Γερακούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ρέππας, Διονύσης Μητρόπουλος, Δημήτρης Τσίκλος, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Γιάννης Κατρουτζανάκης (προπονητής)

Πέρα όμως από το αθλητικό κομμάτι, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ερασιτέχνη ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας. Ήταν συνέχεια δίπλα μας επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα και βέβαια θα μας μείνουν αξέχαστες οι αποχαιρετιστήριες ρακές και τα κρητικά εδέσματα στο κολυμβητήριο την Κυριακή το απόγευμα λίγο πριν την αναχώρηση μας. 
apollongs.gr
Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.