Απόλλων – ΟΦΗ 0-0

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στο ΟΦΗ. Οι δύο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έδωσαν μάχες στον βαρύ από την βροχή αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Μιλιοσάβλιεφ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχίας» δεν βρήκε διαδρόμους προς την εστία του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μακρινά. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι 6 κίτρινες κάρτες των Κρητικών δείγμα του σκληρού παιχνιδιού τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΤ2

Απόλλων: Γεωργακοπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55′ Tσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος (77′ Τζάνης), Κρητικός (87′ Σιατραβάνης), Πατρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (77΄ Νάστος) , Όστοιτς, Χίσι (60′ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (64′ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ,  Βουό.

Διαιτητής ο Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου με Βοηθούς τον Κωνστάντιο (Εύβοιας) και Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής).

 

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.