Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  12-7

Το γεγονός ότι οι αγώνες του Β΄Ομίλου γίνονται στην Κρήτη δεν επηρέασαν καθόλου την «Αμφίβια Ταξιαρχία» που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία ανόδου στη Α1. Το συγκρότημα του Γιάννη Κατρουτζανάκη στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης πέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Ηλυσιακού επικρατώντας με 12-7.  Δερμιτζάκης και Παπαδόπουλος ήταν οι πρώτοι σκόρερς για τους μπλε, με τρία τέρματα. Το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν επίσης και οι Γερακούδης, Αφρουδάκης, Ψαρρέας, Λάζαρης και Χατζηστεφάνου.

 

Τα οκτάλεπτα 3-1, 4-3, 1-0, 4-3


ΑΠΟΛΛΩΝ (Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Ματαράγκας, Γερακούδης(1), Παπαδόπουλος(3), Λάζαρης(1), Δερμιτζάκης(3), Ζ.Αφρουδάκης(1), Ψαρρέας(1), Χατζηστεφάνου(2), Μιχαλόπουλος

Το Σάββατο 10/6 στις 19:00 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο ΟΦΗ ο οποίος επικράτησε της Χαλκίδας με 13-8. Ετσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξης:

 

AΠΟΛΛΩΝ 6
ΟΦΗ 3
ΧΑΛΚΙΔΑ 2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.