Δεν πέρασε πολύς καιρός που η Απολλωνιστική οικογένεια έχασε τον Γιώργο Ασπραδάκη και σήμερα το πρωί της Παρασκευής χάσαμε ένα ακόμα άνθρωπο μας, έναν φίλο, που ήταν πάντα κοντά στον αγαπημένο του Απόλλωνα. Ο Κώστας Χαλβατζιδόπουλος δεν είναι ποια κοντά μας. Πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής κάνοντας ακόμα ποιο φτωχή την κοινότητα μας. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 11:00 στο Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα στην κεντρική πλατεία Παλλήνης (πλησίον των κεντρικών φαναριών επί της Λ.Μαραθώνος). Το Σωματείο Αναγέννησης της οποίας ήταν μέλος εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση.

Το Planet Apollon εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά. Κώστα Απολλωναρα, καλό ταξίδι!

 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Σωματείου Αναγέννηση

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως τα χαράματα της Παρασκευής 16 Ιουνίου «έφυγε» από κοντά μας, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, το μέλος μας Κώστας Χαλβατζιδόπουλος.

Οπαδός του Απόλλωνα που είχε την τύχη να δει την ομάδα της καρδιάς του να αναγεννάτε, συμμετείχε μαζί μας στις εκδρομές, στα νησιά, στα γηπεδάκια του περιφερειακού και αργότερα σε όλη την Ελλάδα. Πάντα μαζί με το γιο του, μέλος και νομικό σύμβουλο της «Αναγέννησης» Δημήτρη.

Κοντά μας μέχρι το τέλος, παρά τη μάχη που έδινε, με παρεμβάσεις στο forum αλλά και στις συνελεύσεις του Σωματείου.

Ως Δ.Σ της «Αναγέννησης» εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα στην κεντρική πλατεία Παλλήνης (πλησίον των κεντρικών φαναριών επί της Λ.Μαραθώνος)!

Καλό Παράδεισο Κώστα!

 

Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι Μεσίτης Aκινήτων-Εκτιμητής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα-Κέρκυρα. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2013 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (υποτροφία). Είναι blogger, αρθρογραφώντας στο Planet Apollon ενώ ασχολείται και με το τένις.